Kennis en mensen

Over Alatka

Alatka-about-us-1096102433

Ontstaan

Wij zijn Alatka

Een software ontwikkelingsbedrijf, maar net even anders. Wij zorgen dat jij je bedrijf kan laten groeien door het samenstellen van een eigen team developers. Door de combinatie van ervaring in het werken met start-ups en software bedrijven en onze creatieve en spontane Balkan cultuur leveren wij de beste match.

Geboren in 2018, groeiden wij al snel uit tot een dynamisch bedrijf met een hart voor outsourcing. 

Vanaf 2021 hebben we onszelf een kleine make-over gegeven om het plezier dat wij in ons bedrijf hebben ook uit te kunnen stralen naar de rest van de wereld. Met onze gloednieuwe website hopen wij jou net zo enthousiast te maken als wij zelf zijn!

De toekomst biedt mooie kansen, en kansen grijpen wij graag aan! We zien dat remote werken niet meer weg te denken is en dat specialistische producten en services vragen om specialisten uit een breed werkveld. Met de match die wij leveren kunnen bedrijven zich ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf.

Onze ervaring

Jong maar ervaren

Ook al zijn we een jong bedrijf, we hebben ruime ervaring in huis. Door onze expertises en passies hebben we in de afgelopen jaren al verschillende bedrijven geholpen met het verder ontwikkelen van hun developers team. 

Met ons grote netwerk van onder andere JavaScript en Angular ontwikkelaars kunnen wij ook jouw team optimaal laten werken. Onze ontwikkelaars hebben uitgebreide en diepgaande kennis van de betreffende software en tools, maar blijven continue meebewegen met de nieuwste inzichten. Inzichten waarvan jouw bedrijf kan profiteren!

“Alatka gaat voor een duurzame relatie, en investeert daarmee in ons en de ontwikkelaar.” Keicommunicatie

Ben jij ook enthousiast geworden? Zin in een gezellige intake of vrijblijvend adviesgesprek? Er staat een kop koffie voor je klaar! Neem contact op en we maken zo snel mogelijk een afspraak.

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo! Heb je een vraag, chat met ons via WhatsApp.