Alatka diensten

Wat bieden wij?

Onze oplossingen

Jouw perfecte team

Of je een klein of groot team wilt opbouwen, bij ons kan je voor alles terecht! Wij selecteren op basis van jouw wensen en eisen de geschikte ontwikkelaars, en stellen het team zo samen dat zij optimaal presteren. Onderaan deze pagina vind je een aantal voorbeeldprofielen van cv’s om een duiding te geven van de kwaliteiten van onze ontwikkelaars.

Zo leveren wij de beste junior én senior ontwikkelaars die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld Python, Angular, JavaScript en PHP. Heb je specifieke wensen? Wij zoeken samen met jou de ultieme kandidaat voor jouw bedrijf. 

Wat is volgens ons de ultieme kandidaat?

+ Begrijpt
de gevraagde functie grondig

+ Interessant

en professioneel CV met motivatiebrief

+ Duidelijke
en goed
gestructureerde antwoorden op onze vragen

+ Gemakkelijk
in de omgang en
flexibel

+ Komt op tijd
en is goed
voorbereid

Senior Software Developer

Medior Software Developer

Senior Software Developer

CEO Shopsys:

"Wij zijn zeer tevreden met de ontwikkelaars en specialisten van Alatka. De kwaliteit van de ontwikkelaars en het niveau Engels dat zij spreken is erg hoog. Het management van Alatka is altijd beschikbaar wanneer wij ze nodig hebbben. Alatka ontwikkelaars hebben ons geholpen om de deadlines en kwaliteit te leveren die we nodig hadden toen we het enorm druk hadden."

CEO OTYS:

"Wij zijn erg tevreden met de ontwikkelaars en specialisten van Alatka. Het niveau van de ontwikkelaars is erg hoog. Bij OTYS hebben wij al ruime ervaring met het remote werken van ontwikkelaars. Als aanvulling op ons eigen ontwikkel team in Praag maken wij graag gebruik van de resources van Alatka zodat wij onze deadlines en kwaliteit kunnen waarborgen."

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo! Heb je een vraag, chat met ons via WhatsApp.