Developer Nearshoring

Wat is dat?

Alatka_1178682412

Snel, gemakkelijk en compleet!

Developer Nearshoring

Developer Nearshoring is een term die je misschien al wel gehoord hebt maar nog niet kent? Je bent niet de enige! Nearshoring betekent het uitbesteden van zakelijke activiteiten aan een organisatie in een relatief dichtbijgelegen ander land.

Redenen om voor Developer Nearshoring te kiezen zijn onder andere:

+ Te weinig expertise
Het kan voorkomen dat je te weinig ontwikkelaars vindt met specifieke kennis voor het optimaliseren of ontwikkelen van het product.

+ Je wilt snel starten
Wil je snel starten maar ben je veel tijd kwijt aan het vinden van de juiste persoon voor de juiste taken? Wij zorgen voor een snelle start en koppelen de juiste mensen aan de juiste projecten.

+ Niet de juiste personen
Je vindt in je eigen omgeving niet de juiste mensen en kunt niet opboksen tegen de grote techbedrijven die al het talent lijken te hebben.

+ Kostenverlaging
Druk met het verlagen van kosten? Met nearshoring kun je het niveau van het werk goed houden terwijl je de kosten wat kan drukken.

+ Administratieve rompslomp
Kost het je teveel tijd en moeite om alles juridisch op orde te krijgen? Wij zorgen dat alles goed geregeld is en nemen jouw werk daarin uit handen.

CEO Shopsys:

"Wij zijn zeer tevreden met de ontwikkelaars en specialisten van Alatka. De kwaliteit van de ontwikkelaars en het niveau Engels dat zij spreken is erg hoog. Ook is het management van Alatka altijd beschikbaar wanneer wij ze nodig hebben. De Alatka ontwikkelaars hebben ons geholpen om de deadlines en kwaliteit te leveren die we nodig hadden toen we het enorm druk hadden."

CEO OTYS:

"De ontwikkelaars van Alatka hebben onze service naar een echt hoger level getild. Het niveau van de ontwikkelaars is erg hoog. Bij OTYS hebben wij al ruime ervaring met het remote werken met ontwikkelaars. Als aanvulling op ons eigen ontwikkel-team in Praag maken wij graag gebruik van de resources van Alatka zodat wij onze deadlines en kwaliteit kunnen waarborgen.

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo! Heb je een vraag, chat met ons via WhatsApp.